Minulla on jo domain. Pystyykö sen siirtämään?

Voit siirtää olemassaolevan domainisi meille. Tilaa ensin haluamasi palvelu kotisivujemme kautta. Voit maksaa tilauksen luottokortilla tai verkkopankkitunnuksillasi, jolloin palvelu on toiminnassa mahdollisesti jo saman päivän aikana ja saat palvelun tunnukset sähköpostiisi.

Mikäli kyseessä on jokin muu kuin .fi-verkkotunnus, pyydäthän aikaisempaa palveluntarjoajaasi avaamaan verkkotunnuksen siirtolukituksen ja lähettämään verkko-osoitteen siirtoavaimen meille asiakaspalveluun, jotta voimme tehdä siirtopyynnön.

.fi-verkkotunnuksen kohdalla tarvitsemme verkko-osoitteen valtuutusavaimen, jotta voimme vaihtaa nimipalvelimet. Valtuutusavaimen saat  Viestintävirastolta osoitteesta https://domain.fi/. Voit myös itse vaihtaa nimipalvelintiedot, oikeat tiedot ovat ns3.webol.fi ja ns4.webol.fi

Sivut toimivat kauttamme, kun verkkotunnus on siirtynyt meille tai nimipalvelimet on vaihdettu rekisterinpitäjälle tai Viestintävirastoon. Voit siirtää sivutiedostosi palvelimelle (julkaistavat tiedostot web-kansioon) ja luoda sähköpostilaatikot Oma Webolin kautta.

Posted in: 2. Palvelun tilaus ja käyttö